DE PRAKTIJK

Smulders Podotherapie is de eerste gevestigde praktijk op het gebied van podotherapie in Waalwijk die al meer dan 25 jaar bestaat. Wij werken al ruim 25 jaar samen met het ETZ (voorheen Tweesteden Ziekenhuis, vestiging Waalwijk), waar wij samen met een internist en een diabetesverpleegkundige een preventieve voetenpoli hebben opgericht. De diabetische voetzorg stond destijds nog in de kinderschoenen en heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

 

Sinds begin dit jaar zijn wij ook actief in de nieuwe huisartsenpraktijk aan de Coubertinlaan in Waalwijk. Om onze zorg zo compleet mogelijk te maken en naar een nog hoger niveau te tillen, werken wij nauw samen met diverse disciplines. Daarbij kunt u denken aan een huisarts, internist, orthopedisch chirurg, diabetesverpleegkundige, fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor, orthopedisch schoentechnicus en (medisch) pedicure.

Smulders Podotherapie is ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en bij de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten (NVvP). De podotherapeut is opgenomen in artikel 34 van het BIG-register en heeft daarmee een beschermde titel. Dat wil zeggen dat uw podotherapeut altijd een wettelijk erkende HBO-bacheloropleiding podotherapie heeft gevolgd. Een podotherapeut is een erkend paramedicus.

 

 

Hebt u vragen of wilt u dat we u terugbellen voor een afspraak?

AFSPRAAK MAKEN?

MAAK EEN AFSPRAAK

Loeffstraat 12a

5142 ER  Waalwijk

 

T 0416 650 633

Ma t/m vrij 8:30 - 17:00 u