WERKWIJZE

Komt u voor de eerste keer bij Smulders Podotherapie, dan nemen wij eerst de tijd voor een uitgebreid onderzoek. We brengen uw klachten in kaart en gaan vervolgens kijken naar de stand van het lichaam in het algemeen en de stand/beweeglijkheid van voeten, knieën, heupen en rug, onder meer met behulp van een loopanalyse. Het belangrijkste doel van dit eerste onderzoek is het achterhalen van de primaire oorzaak van uw klacht en u uit te leggen hoe deze is ontstaan. Zo beoordelen wij bijvoorbeeld uw (sport/werk)schoenen op schoentechnisch niveau en adviseren wij u over het soort schoenen dat het beste past bij uw voettype en eventuele klachten.

 

Soms is dit niet voldoende en blijkt aanvullend onderzoek noodzakelijk te zijn, bijvoorbeeld om stabiliteit en kracht te beoordelen. Ook het meten van de doorbloeding van de voeten en het testen van het gevoel hoort bij dit aanvullende onderzoek.

 

Bent u diabetespatiënt, dan wordt u eerst gescreend. Op basis van de resultaten van de screening wordt vervolgens een zorgprofiel bepaald en een behandelplan opgesteld.

Hebt u vragen of wilt u dat we u terugbellen voor een afspraak?

AFSPRAAK MAKEN?

MAAK EEN AFSPRAAK

Loeffstraat 12a

5142 ER  Waalwijk

 

T 0416 650 633

Ma t/m vrij 8:30 - 17:00 u